Gazzda Fawn lipasto 90 x 90 cm, valkovahattu tammi

Gazzda Fawn lipasto 90 x 90 cm, valkovahattu tammi

Oletko etsimässä uutta lipastoa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai eteiseen? Jos haluat yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, kannattaa tutustua Gazzda Fawn lipastoon, joka on saatavilla Vepsäläisen verkkokaupasta. Tämä lipasto on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä tammesta, joka on käsitelty valkovahalla. Valkovaha antaa lipastolle kauniin ja luonnollisen ilmeen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Lipaston mitat ovat 90 x 90 cm, ja siinä on neljä tilavaa laatikkoa, joissa voit säilyttää vaatteita, asusteita, kirjoja tai muita tavaroita. Lipaston laatikot liukuvat pehmeästi ja hiljaisesti, ja niissä on tyylikkäät nahkaiset vetimet. Lipaston jalat ovat ohuet ja sirot, mikä luo kevyen ja ilmavan vaikutelman.

Gazzda Fawn lipasto on osa Gazzda Fawn -sarjaa, johon kuuluu myös muita kauniita ja toimivia huonekaluja, kuten sängyt, yöpöydät, sohvapöydät ja hyllyt. Voit yhdistää lipaston muihin sarjan tuotteisiin tai käyttää sitä yksittäisenä katseenvangitsijana. Gazzda Fawn -sarjan suunnittelija on Mustafa Cohadzic, joka on tunnettu minimalistisesta ja skandinaavisesta tyylistään. Cohadzic haluaa luoda huonekaluja, jotka ovat sekä kauniita että mukavia, ja jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Gazzda Fawn lipaston tai tutustumaan muihin Gazzda Fawn -sarjan tuotteisiin, voit tehdä sen helposti Vepsäläisen verkkokaupassa. Vepsäläinen on Suomen johtava huonekalujen ja sisustuksen erikoisliike, joka tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kotiin ja toimistoon. Vepsäläinen toimittaa tilauksesi nopeasti ja luotettavasti, ja voit hyödyntää myös heidän asiantuntevaa asiakaspalveluaan ja sisustussuunnittelupalveluaan. Jos haluat nähdä Gazzda Fawn lipaston livenä, voit myös vierailla jossakin Vepsäläisen 22 myymälästä ympäri Suomea.

Älä siis enää odota, vaan tilaa itsellesi upea Gazzda Fawn lipasto 90 x 90 cm, valkovahattu tammi jo tänään Vepsäläisen verkkokaupasta!

Kuvien lähde: Vepsäläinen