Lukas kulmasohva Nuvola kangas vihreä: kotimainen ja monipuolinen sohva

`

Oletko etsimässä uutta sohvaa olohuoneeseesi? Haluatko sohvan, joka on mukava, tyylikäs ja laadukas? Jos vastasit kyllä, kannattaa tutustua Lukas kulmasohvaan Nuvola kankaalla vihreänä. Se on kotimainen ja monipuolinen sohva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja tarpeeseen.

Miksi valita Lukas kulmasohva?

Lukas kulmasohva on modulisohva, eli voit rakentaa siitä juuri sellaisen kokoonpanon kuin haluat. Voit yhdistellä eri levyisiä istuinosia ja käsinojia, tai vaihtaa käsinojan avopäätyosaksi. Voit myös valita, haluatko kiinteät vai käännettävät istuin- ja selkätyynyt. Lisäksi voit valita istuinpehmusteeksi joko vakiopehmusteen, napakamman Luxlon®-kylmävaahtopehmusteen tai pussijousitetut istuimet.

Lukas kulmasohva on myös laadukas ja kestävä valinta. Sen runko on tehty massiivi-, kerto- ja vaneripuusta, ja sen jousistona on Nosag-jouset. Kaikilla Lukas-sohvakokoonpanoilla on 20 vuoden runkotakuu ja 10 vuoden jousistotakuu. Lukas kulmasohvan verhoilu on helppohoitoinen ja kestävä Nuvola-kangas, joka on saatavilla useissa eri väreissä. Tässä artikkelissa esittelemme vihreän sävyn, joka tuo raikkautta ja eloisuutta olohuoneeseen.

Mitä Lukas kulmasohva maksaa?

Lukas kulmasohvan hinta riippuu valitsemastasi kokoonpanosta ja pehmusteesta. Tällä hetkellä Sotka-myymälöissä ja verkkokaupassa on menossa kampanja, jossa saat Lukas kulmasohvan Nuvola-kankaalla vihreänä 50 % alennuksella. Kampanja on voimassa vielä 3 päivää, mikäli tuotteita riittää.

Esimerkiksi alla oleva kokoonpano maksaa nyt vain 2811 euroa, kun normaalihinta on 5624 euroa. Tämä kokoonpano koostuu seuraavista osista:

  • LUKAS KÄSINOJA 13 VASEN HR5 KANKAAT
  • LUKAS 1H 97,5 HR5 HR5 KANKAAT
  • LUKAS 90 KULOSA HR5 KANKAAT
  • LUKAS 3H/2 195 OSA HR5 KANKAAT
  • LUKAS KÄSINOJA 13 OIKEA HR5 KANKAAT

Kokoonpanon koko on L294 x S88 x K84 x P197 cm, istuinkorkeus on 46 cm ja jalat ovat tammijalka 50089ta, korkeus 18 cm.

Mistä tilata Lukas kulmasohva?

Lukas kulmasohva Nuvola kangas vihreä on tilattavissa Sotka-myymälöistä tai verkkokaupasta osoitteesta https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1569/43834/lukas-kulmasohva-nuvola-kangas-vihrea. Voit noutaa sohvan myymälästä ilmaiseksi tai tilata kotiinkuljetuksen, jonka hinta riippuu osoitteestasi. Toimitusaika verkkokaupasta on 7-8 viikkoa.

Lukas kulmasohva on räätälöity tuote, eli se valmistetaan yksilöllisesti asiakastilauksesta. Siksi kannattaa olla nopea, jos haluat hyödyntää kampanjan ja saada sohvan edullisesti. Voit myös maksaa sohvan Sotka Erämaksulla alk. 109 euroa kuukaudessa.

Jos haluat tutustua Lukas kulmasohvan muihin verhoiluvaihtoehtoihin tai materiaaleihin, voit käydä lähimmässä Sotka-myymälässäsi. Siellä saat myös henkilökohtaista palvelua ja apua sohvan valinnassa ja tilaamisessa.

Lukas kulmasohva on loistava valinta, jos haluat kotimaisen, laadukkaan ja monipuolisen sohvan olohuoneeseesi. Nyt on hyvä aika tilata se, sillä saat sen puoleen hintaan Sotkan kampanjasta. Älä siis aikaile, vaan tilaa omasi pian!

Kuvat: Sotka

”`