Pallas TV-taso nro 36 tammivalkoinen: tyylikäs ja toimiva valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta TV-tasoa, joka sopii sekä moderniin että klassiseen sisustukseen? Haluatko TV-tason, jossa on runsaasti säilytystilaa ja joka kestää käytössä pitkään? Jos vastasit kyllä, Pallas TV-taso nro 36 tammivalkoinen on sinulle oikea valinta.

Pallas TV-taso nro 36 tammivalkoinen on osa Asko:n Pallas-sarjaa, joka on suunniteltu suomalaiseen makuun ja tarpeeseen. Pallas-sarjan tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja kauniita. Ne on valmistettu massiivitammesta ja MDF-levystä, ja niissä on valkoinen tai harmaa maalipinta. Pallas-sarjan tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä, sillä ne on sertifioitu PEFC-merkillä, joka takaa puun kestävän alkuperän.

Pallas TV-taso nro 36 tammivalkoinen on tilava ja toimiva TV-taso, jossa on kaksi avohyllyä, kaksi laatikkoa ja kaksi kaappia. Avohyllyissä voit säilyttää esimerkiksi digiboksin, DVD-soittimen tai pelikonsolin. Laatikoissa ja kaapeissa voit piilottaa pois näkyvistä leffat, pelit, kaukosäätimet ja muut tarvikkeet. TV-tason mitat ovat 180 x 50 x 55 cm, joten se sopii hyvin useimpiin olohuoneisiin. TV-tason päälle mahtuu suurikin televisio, tai voit ripustaa television seinälle TV-tason yläpuolelle.

Pallas TV-taso nro 36 tammivalkoinen on helppo yhdistää muihin Pallas-sarjan tuotteisiin, kuten sohvapöytiin, vitriineihin ja kirjahyllyihin. Voit luoda yhtenäisen ja harmonisen ilmeen olohuoneeseesi Pallas-sarjan avulla. Pallas-sarjan tuotteet ovat myös ajattomia ja monikäyttöisiä, joten voit vaihtaa niiden paikkaa tai käyttötarkoitusta tarpeen mukaan.

Jos olet kiinnostunut Pallas TV-tasosta nro 36 tammivalkoisena tai muista Pallas-sarjan tuotteista, tutustu niihin lisää Pallas TV-taso nro 36 tammivalkoinen. Voit tilata tuotteet kätevästi verkkokaupasta tai vierailla lähimmässä Asko-myymälässäsi. Asko tarjoaa sinulle laadukkaat huonekalut edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella. Älä siis odota enää, vaan tilaa oma Pallas TV-tasosi jo tänään!

Kuvien lähde: Asko.fi