Penkki Gabe – puinen penkki, joka sopii moneen tilaan

`

Kun etsit penkkiä, joka on sekä tyylikäs että käytännöllinen, kannattaa tutustua Penkki Gabe -malliin. Tämä penkki on valmistettu massiivipuusta ja siinä on kaunis luonnonvärinen pinta. Penkki Gabe on helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin ja se sopii niin eteiseen, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseenkin.

Penkki Gabe on tukeva ja kestävä, sillä se on valmistettu laadukkaasta akaasiapuusta. Akaasiapuu on kovaa ja tiheää puuta, joka kestää hyvin kulutusta ja kosteutta. Akaasiapuu on myös ekologinen valinta, sillä se kasvaa nopeasti ja sitoo hiilidioksidia tehokkaasti. Penkki Gabe on siis ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka palvelee sinua pitkään.

Penkki Gabe on myös monikäyttöinen, sillä sen alla on tilava säilytyslaatikko, johon voit laittaa esimerkiksi kenkiä, leluja tai muita tavaroita. Säilytyslaatikko on helppo avata ja sulkea, sillä siinä on metalliset saranat ja magneettikiinnitys. Penkki Gabe auttaa sinua pitämään kodin siistinä ja järjestyksessä.

Penkki Gabe on myös mukava istua, sillä sen päällä on pehmustettu istuinosa, joka on verhoiltu harmaalla kankaalla. Kangas on kestävää polyesteriä, joka on helppo pitää puhtaana. Istuinosa on irrotettava, joten voit vaihtaa sen tarvittaessa toiseen. Penkki Gabe tarjoaa sinulle paitsi istumapaikan, myös lisämukavuutta.

Penkki Gabe on siis penkki, joka sopii moneen tilaan ja tarpeeseen. Sen mitat ovat 120 x 40 x 45 cm ja sen paino on 24 kg. Penkki Gabe toimitetaan valmiiksi kasattuna, joten sinun tarvitsee vain nostaa se paikoilleen ja nauttia sen tuomasta ilmeestä ja toimivuudesta. Penkki Gabe on saatavilla Luxcasa.fi -verkkokaupasta hintaan 299 €.

Tilaa Penkki Gabe nyt ja saat sen kotiisi nopeasti ja edullisesti. Luxcasa.fi tarjoaa sinulle ilmaisen toimituksen yli 100 € tilauksiin ja 14 päivän palautusoikeuden. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita huonekaluja ja sisustustuotteita edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä unelmiesi huonekalut!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi

”`