Kissan kiipeilypuu Dottie – puu puulta

Kissat ovat uteliaita ja leikkisiä eläimiä, jotka tarvitsevat virikkeitä ja aktivointia pysyäkseen onnellisina ja terveinä. Yksi hyvä tapa tarjota kissallesi hauskaa ja hyödyllistä tekemistä on hankkia sille kissan kiipeilypuu Dottie, joka on kuin puu puulta.

Kissan kiipeilypuu Dottie on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät kissan kynsiä ja hampaita. Puun runko on päällystetty pehmeällä plyysillä, joka tuntuu mukavalta kissan tassuissa. Puun oksilla on erilaisia leluja, kuten hiiriä, palloja ja sulkaa, jotka houkuttelevat kissaa leikkimään ja jahtaamaan. Puun latvassa on iso makuualusta, jossa kissa voi nukkua tai tarkkailla ympäristöään.

Kissan kiipeilypuu Dottie sopii erityisesti sisäkissoille, jotka eivät pääse ulos kiipeilemään oikeisiin puihin. Kiipeilypuu tarjoaa kissalle mahdollisuuden toteuttaa luontaista käyttäytymistään, kuten kiipeämistä, raapimista, piiloutumista ja metsästämistä. Kiipeilypuu myös edistää kissan fyysistä ja henkistä hyvinvointia, sillä se pitää kissan lihakset ja nivelet kunnossa sekä ehkäisee stressiä ja tylsistymistä.

Kissan kiipeilypuu Dottie on helppo koota ja siirtää paikasta toiseen. Se vie vain vähän tilaa, joten se sopii myös pienempiin asuntoihin. Kiipeilypuun väri on neutraali beige, joka sopii useimpiin sisustustyyleihin. Kiipeilypuun korkeus on 141 cm, leveys 60 cm ja syvyys 40 cm. Kiipeilypuun paino on 9 kg.

Jos haluat ilahduttaa kissaasi uudella lelulla, tilaa kissan kiipeilypuu Dottie Luxcasa.fi-verkkokaupasta. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka myy laadukkaita tuotteita kotiin ja puutarhaan. Verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia kissan kiipeilypuita, joista voit valita sopivan mallin sinun ja kissasi tarpeisiin. Toimitus on nopea ja ilmainen yli 100 euron tilauksille.

Tee kissasi onnelliseksi ja tilaa kissan kiipeilypuu Dottie jo tänään!

Kuvien lähde: Luxcasa.fi