Miksi valita AVEC M -sohva, Utopia-kangas (kitti, jalat musta metalli)?

Sohva on yksi olohuoneen tärkeimmistä ja käytetyimmistä huonekaluista. Se on paikka, jossa rentoudutaan, seurustellaan, katsotaan elokuvia ja nukutaan päiväunia. Siksi sohvan valintaan kannattaa kiinnittää huomiota ja harkita eri vaihtoehtoja. Tässä artikkelissa esittelemme yhden laadukkaan ja tyylikkään sohvamallin, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä: AVEC M -sohva, Utopia-kangas (kitti, jalat musta metalli).

Mitä AVEC M -sohva tarjoaa?

AVEC M -sohva on muotoilultaan selkeälinjainen ja siksi se sopii moneen sisustukseen ja monen lepotuolin pariksi. Sohvassa on tilaa kolmelle istujalle ja sen istuin- ja selkätyynyt ovat pehmeät ja mukautuvat vartalon muotoihin. Sohvan kangas on Utopia-kangasta, joka on helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Kankaan väri on kitti, joka on neutraali ja rauhallinen sävy, joka yhdistyy hyvin eri värien kanssa. Sohvan jalat ovat mustaa metallia, joka antaa sohvalle modernin ilmeen.

AVEC M -sohva on valmistettu Suomessa Askon omalla tehtaalla, joten se on laadukas ja luotettava tuote. Sohvalla on 10 vuoden runko- ja jousitakuu sekä 2 vuoden verhoilutakuu. Sohvaa voi myös räätälöidä oman maun mukaan valitsemalla eri kankaita ja värejä Askon myymälöissä.

Miten AVEC M -sohva sopii olohuoneeseesi?

AVEC M -sohva on mitoiltaan L 202 cm x S 93 cm x K 88 cm, joten se mahtuu hyvin useimpiin olohuoneisiin. Sohvassa on siro ja kevyt muotoilu, joka ei vie liikaa tilaa eikä riko tilan harmoniaa. Sohvaa voi yhdistää erilaisiin tyynyihin, peittoihin, mattoihin ja muihin tekstiileihin luomaan kodikkaan tunnelman. Sohvaa voi myös täydentää AVEC-tuoteperheen muiden osien kanssa, kuten divaanisohvilla, rahilla tai lepotuolilla.

AVEC M -sohva on loistava valinta sinulle, jos etsit laadukasta, tyylikästä ja mukavaa sohvaa olohuoneeseesi. Se on sohva, joka kestää aikaa ja käyttöä sekä sopii monenlaiseen sisustukseen. Tutustu tarkemmin AVEC M -sohvaan täällä ja tilaa omasi nyt edulliseen hintaan!

Kuvien lähde: Asko.fi