Pasadena 3+2-sohvaryhmä: tyylikäs ja mukava valinta olohuoneeseen

Olohuone on kodin sydän, jossa vietetään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Siksi olohuoneen sisustus on tärkeää suunnitella huolella, jotta se heijastaa omaa makua ja persoonallisuutta. Yksi olohuoneen keskeisimmistä elementeistä on sohva, joka määrittää tilan tunnelman ja toimivuuden.

Sohvan valinnassa kannattaa ottaa huomioon monia seikkoja, kuten tilan koko, käyttötarkoitus, värimaailma ja materiaalit. Jos etsit sohvaa, joka on sekä tyylikäs että mukava, kannattaa tutustua Pasadena 3+2-sohvaryhmään, joka on saatavilla Maskun verkkokaupasta ja myymälöistä.

Pasadena 3+2-sohvaryhmä koostuu kolmen ja kahden istuttavasta sohvasta, jotka voi sijoittaa haluamallaan tavalla olohuoneeseen. Sohvat ovat verhoiltu laadukkaalla ja kestävällä keinonahalla, joka on helppo pitää puhtaana. Keinonahka on myös eläinystävällinen vaihtoehto, sillä se ei sisällä eläinperäisiä materiaaleja.

Sohvien istuin- ja selkätyynyt ovat irrotettavissa ja pestävissä, mikä lisää sohvien käyttöikää ja hygieenisyyttä. Tyynyissä on pehmeä ja joustava vaahtomuovitäyte, joka antaa hyvän tuen selälle ja niskalle. Sohvien rungot ovat valmistettu massiivipuusta ja vanerista, jotka ovat kestäviä ja luonnollisia materiaaleja.

Pasadena 3+2-sohvaryhmän ulkonäkö on moderni ja ajaton. Sohvat ovat saatavilla neljässä eri värissä: musta, harmaa, ruskea ja valkoinen. Voit valita sen värin, joka sopii parhaiten olohuoneesi sisustukseen ja tunnelmaan. Sohvien muotoilu on selkeä ja yksinkertainen, mikä tekee niistä helposti yhdisteltäviä erilaisten pöytien, mattojen ja tyynyjen kanssa.

Pasadena 3+2-sohvaryhmän mitat ovat seuraavat:

  • Kolmen istuttavan sohvan leveys: 200 cm
  • Kolmen istuttavan sohvan syvyys: 85 cm
  • Kolmen istuttavan sohvan korkeus: 90 cm
  • Kahden istuttavan sohvan leveys: 150 cm
  • Kahden istuttavan sohvan syvyys: 85 cm
  • Kahden istuttavan sohvan korkeus: 90 cm
  • Istuinkorkeus: 45 cm
  • Istuinsyvyys: 55 cm

Pasadena 3+2-sohvaryhmän hinta on Maskun verkkokaupassa vain 699 euroa, mikä on erittäin edullinen tarjous laadukkaasta ja tyylikkäästä sohvaryhmästä. Voit tilata sohvaryhmän kätevästi verkkokaupasta ja valita haluamasi toimitustavan. Voit myös tulla tutustumaan sohvaryhmään lähimpään Maskun myymälään, jossa asiantuntevat myyjät auttavat sinua valitsemaan sopivan sohvan olohuoneeseesi.

Älä siis enää epäröi, vaan tilaa itsellesi Pasadena 3+2-sohvaryhmä ja nauti sen tuomasta mukavuudesta ja tyylistä olohuoneessasi. Pasadena 3+2-sohvaryhmä on olohuoneen sisustuksen kruunu, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Kuvien lähde: Masku.com