Växbo-taidekortti: Lämmin tuulenvire

Kun haluat lähettää lämpimiä terveisiä ystävällesi, mikä olisi parempi tapa kuin Växbo-taidekortti? Tämä kaunis kortti on painettu korkealaatuiselle paperille ja siinä on upea kuva, joka vie sinut kesäiseen tunnelmaan. Kortin kuvassa on kaksi ihmistä, jotka nauttivat lämpimästä tuulenvireestä ja auringonpaisteesta. He ovat pukeutuneet värikkäisiin vaatteisiin ja heillä on iloiset ilmeet kasvoillaan. Kortin taustalla näkyy vihreitä puita ja sininen taivas.

Växbo-taidekortti on osa IKEA:n taidekokoelmaa, joka sisältää erilaisia kortteja, julisteita ja kehyksiä. Taidekokoelma on tehty yhteistyössä tunnettujen taiteilijoiden kanssa, jotka ovat luoneet ainutlaatuisia teoksia IKEA:n asiakkaille. Taidekokoelma on tarkoitettu inspiroimaan ja ilahduttamaan sinua ja läheisiäsi. Voit löytää lisää taidekortteja ja muita tuotteita IKEA:n verkkosivuilta tai myymälöistä.

Växbo-taidekortti: Lämmin tuulenvire on loistava lahjaidea ystävällesi, joka rakastaa kesää ja värikkyyttä. Voit kirjoittaa korttiin oman viestisi ja lähettää sen postissa tai antaa sen henkilökohtaisesti. Kortti sopii myös kehystettäväksi ja ripustettavaksi seinälle. Näin voit ihailla sitä joka päivä ja muistella kesän riemuja.

Tuotetiedot

  • Koko: 15 x 15 cm
  • Materiaali: Paperi
  • Väri: Monivärinen
  • Hinta: 1,99 €
  • Tuotenumero: 505.452.73

Kuvien lähde: IKEA.fi