TEGELÖN / VÄSMAN Ulkokalustesetti (pöytä/4 nojatu), tummanharmaa/musta/musta

`

Kesä on täällä ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia siitä kuin viettää aikaa ulkona ystävien ja perheen kanssa? Jos etsit mukavaa ja tyylikästä ulkokalustesettiä, joka sopii niin terassille kuin parvekkeellekin, tutustu IKEA:n uutuuteen: TEGELÖN / VÄSMAN Ulkokalustesetti (pöytä/4 nojatu), tummanharmaa/musta/musta.

Tämä ulkokalustesetti koostuu neljästä TEGELÖN-nojatuolista ja VÄSMAN-pöydästä, jotka on valmistettu kestävistä ja säänkestävistä materiaaleista. Nojatuolien istuin ja selkänoja on punottu köydestä, jossa on kumia muistuttava sisus. Tämä tekee tuoleista pehmeät ja mukavat istua, sekä antaa niille modernin ja elegantin ilmeen. Pöytä on valmistettu alumiinista, joka on kevyt, mutta vahva materiaali. Pöydän pinta on pinnoitettu teräslevyllä, joka on helppo pitää puhtaana.

TEGELÖN / VÄSMAN Ulkokalustesetti sopii erinomaisesti ulkoruokailuun ja rentoutumiseen. Voit lisätä tuoleihin pehmusteet tai tyynyt lisämukavuutta varten, tai yhdistää ne muihin ulkokalusteisiin luodaksesi omanlaisesi tunnelman. Tämä ulkokalustesetti on saatavilla tummanharmaana/mustana/mustana, mutta voit valita myös muita värejä IKEA:n laajasta valikoimasta.

Tämän upean ulkokalustesetin hinta on vain 538,96 euroa (ilman ALV). Voit tilata sen IKEA:n verkkokaupasta tai käydä hakemassa sen lähimmältä IKEA-tavaratalolta. Älä anna kesän mennä hukkaan, vaan hanki itsellesi TEGELÖN / VÄSMAN Ulkokalustesetti ja nauti ulkoilmasta!

Kuvien lähde: IKEA

”`