Aneta Sarek -jalkalamppu teräs: tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Aneta Sarek -jalkalamppu teräs

Valaistus on tärkeä osa kodin sisustusta. Se luo tunnelmaa, korostaa yksityiskohtia ja vaikuttaa tilan kokoon ja ilmeeseen. Valitsemalla oikeanlaiset valaisimet voit luoda kodistasi viihtyisän ja persoonallisen.

Yksi hyvä vaihtoehto on Aneta Sarek -jalkalamppu teräs, joka on saatavilla Sotkan verkkokaupasta. Tämä jalkalamppu on sekä tyylikäs että käytännöllinen, sillä sen runko on valmistettu teräksestä ja sen varjostin on säädettävissä. Voit siis suunnata valon haluamaasi suuntaan ja säätää sen kirkkautta.

Aneta Sarek -jalkalamppu teräs sopii monenlaiseen sisustukseen, sillä sen väri on neutraali ja sen muotoilu on moderni. Voit sijoittaa sen esimerkiksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Se luo miellyttävän ja rauhallisen valon, joka ei häikäise silmiä.

Jalkalampun korkeus on 150 cm ja halkaisija 25 cm. Sen teho on 40 W ja se toimii E27-kantaisella polttimolla, joka ei sisälly toimitukseen. Jalkalampun johto on 180 cm pitkä ja siinä on katkaisin. Jalkalampun hinta on 79,90 euroa.

Aneta Sarek -jalkalamppu teräs

Jos olet kiinnostunut Aneta Sarek -jalkalampusta teräs, voit tilata sen helposti ja nopeasti Sotkan verkkokaupasta. Toimitus on ilmainen, kun tilaat yli 100 euron arvosta tuotteita. Voit myös noutaa tilauksesi valitsemastasi Sotkan myymälästä tai varastosta.

Sotka on Suomen johtava huonekalujen ja sisustustarvikkeiden verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia tuotteita jokaiseen kotiin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!

Kuvat: Sotka.fi