Miksi valita FDB Møbler J165B baarijakkara?

Korkeat jakkarat ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä huonekaluja, jotka sopivat niin keittiöön, ruokailutilaan kuin olohuoneeseenkin. Ne luovat rentoa ja kutsuvaa tunnelmaa, ja niillä on helppo istua ja jutella ystävien kanssa. Mutta millainen jakkara kannattaa valita, jos haluaa yhdistää skandinaavisen designin, laadukkaan käsityön ja mukavuuden? Vastaus on FDB Møbler J165B baarijakkara, joka on tanskalaisen Jørgen Bækmarkin suunnittelema klassikko.

FDB Møbler J165B baarijakkara on valmistettu luonnonvärisestä lakatusta tammesta, jolla on FSC-sertifikaatti. FSC eli Forest Stewardship Council on kansainvälinen metsien sertifiointijärjestelmä, joka takaa, että puu on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Tämä tarkoittaa, että metsien monimuotoisuus, ekosysteemien toimivuus ja metsien sosiaaliset arvot säilyvät. FDB Møbler on sitoutunut kestävään kehitykseen ja haluaa tarjota asiakkailleen huonekaluja, jotka ovat paitsi kauniita ja laadukkaita, myös ympäristöystävällisiä.

Jakkaran pyöreä istuinosa on punottu paperinarusta, joka luo kauniin ja eläväisen tekstuurin. Paperinaru on kestävä ja hengittävä materiaali, joka tuntuu miellyttävältä istua. Jakkaran jalat ovat ohuet ja elegantit, ja niiden välissä on poikkipuu, joka toimii jalkatasona. Jakkaran muotoilu on pelkistetty ja ajaton, ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Jakkaran korkeus on 75 cm, joten se sopii hyvin korkeiden pöytien tai keittiösaarekkeiden ääreen.

FDB Møbler J165B baarijakkara on suunnitellut Jørgen Bækmark (1929 – 2021), joka oli tunnettu tanskalainen muotoilija ja arkkitehti. Hän oli FDB Møblerin johtava suunnittelija 1950- ja 1960-luvuilla, ja hän loi useita ikonisia designhuonekaluja, jotka ovat edelleen suosittuja ympäri maailmaa. Bækmarkin suunnittelufilosofia perustui siihen, että huonekalujen piti olla paitsi kauniita ja toimivia, myös mukavia ja ergonomisia. Hän yhdisti luovasti erilaisia materiaaleja, kuten puuta, metallia ja punosta, ja loi huonekaluja, jotka olivat kevyitä, kestäviä ja helppoja siirtää. Bækmarkin huonekalut heijastavat tanskalaisen designin parhaita perinteitä, joissa yhdistyvät yksinkertaisuus, laatu ja käytännöllisyys.

FDB Møbler J165B baarijakkara on siis loistava valinta, jos etsit korkeaa jakkaraa, joka on sekä tyylikäs että mukava. Se on myös helppo yhdistää muihin FDB Møblerin huonekaluihin, kuten pöytiin, tuoleihin ja sohviin. Voit tilata jakkaran helposti ja nopeasti Vepsäläisen verkkokaupasta, josta löydät myös muita FDB Møblerin tuotteita. Vepsäläinen on suomalainen huonekaluliike, joka on erikoistunut laadukkaisiin ja kestäviin designhuonekaluihin. Vepsäläinen tarjoaa ilmaisen toimituksen, kuluttoman ja korottoman maksuajan sekä 30 päivän ilmaisen palautuksen. Tutustu valikoimaan ja tilaa oma FDB Møbler J165B baarijakkara jo tänään!

Kuvien lähde: Finnish Design Shop