Nirvana-matto 140 x 200 cm tummanharmaa: tyylikäs ja kestävä valinta

Oletko etsimässä uutta mattoa olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai eteiseesi? Haluatko maton, joka on laadukas, helppohoitoinen ja sopii monenlaiseen sisustukseen? Jos vastasit kyllä, Nirvana-matto 140 x 200 cm tummanharmaa on sinulle oikea valinta.

Nirvana-matto on valmistettu 100 % polypropeenista, joka on kestävä ja likaa hylkivä materiaali. Matto on konepestävä 30 asteessa, joten se on helppo pitää puhtaana. Maton pinta on pehmeä ja miellyttävä tuntuinen, ja sen pohja on liukumaton. Matto pysyy siis hyvin paikoillaan lattialla.

Nirvana-matto on saatavilla useissa eri väreissä ja kokovaihtoehdoissa, joten voit valita juuri sinun tilaasi sopivan maton. Tummanharmaa väri on tyylikäs ja ajaton, ja se sopii hyvin yhteen niin vaaleiden kuin tummienkin sävyjen kanssa. Matto luo lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen, ja sen yksinkertainen kuviointi antaa tilaa muille sisustuselementeille.

Voit tilata Nirvana-maton helposti ja nopeasti verkkokaupastamme Nirvana-matto 140 x 200 cm tummanharmaa. Toimitamme maton sinulle ilmaiseksi kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen. Voit myös tulla tutustumaan mattoon lähimpään Asko-myymäläämme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan maton. Älä siis odota enää, vaan tilaa Nirvana-matto jo tänään ja nauti uudesta ilmeestäsi!

Kuvat: Asko