Rosie tekokukka monivärinen 6x50cm

Rosie tekokukka monivärinen 6x50cm

Kukat ovat kauniita ja piristäviä, mutta niiden hoitaminen voi olla vaivalloista. Jos haluat nauttia kukkien ilosta ilman kastelua, leikkaamista tai vaihtamista, harkitse Rosie tekokukkaa. Se on monivärinen, 6x50cm kokoinen tekokukka, joka näyttää aidolta ja tuoreelta. Rosie tekokukka sopii hyvin sisustamaan kotia, toimistoa, ravintolaa tai juhlatilaa. Se on helppo asettaa maljakkoon tai ruukkuun, ja se kestää vuodesta toiseen.

Rosie tekokukka monivärinen 6x50cm

Rosie tekokukka on valmistettu laadukkaasta muovista ja kankaasta, jotka antavat sille luonnollisen ulkonäön ja tuntuman. Kukan värit ovat kirkkaita ja eloisia, ja ne sopivat hyvin yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa. Voit valita joko yhden kukan tai useamman kimpun, ja yhdistellä niitä muiden tekokukkien tai oikeiden kasvien kanssa. Rosie tekokukka on edullinen ja ekologinen vaihtoehto oikeille kukille, sillä se ei vaadi vettä eikä tuota jätettä.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan Rosie tekokukan tai muita tekokukkia, käy verkkokaupassamme Luxcasa.fi. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tekokukkia, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Toimitamme tilaukset nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen. Tilaa nyt ja saat ilmaisen toimituksen yli 100 euron ostoksille!

Palaa alkuun

Kuvien lähde: Luxcasa.fi