Seinätaulu Chester, 3 kpl sarja – upea lisä sisustukseen

Seinätaulu on helppo ja edullinen tapa tuoda persoonallisuutta ja väriä kotiisi. Seinätaulu voi olla yksittäinen teos tai osa suurempaa kokonaisuutta, joka kertoo sinusta ja makusi. Seinätaulu voi myös luoda tunnelmaa, rauhoittaa tai piristää mieltäsi.

Seinätaulu Chester on kolmen kappaleen sarja, joka sopii erinomaisesti moderniin ja minimalistiseen sisustukseen. Taulut ovat yksinkertaisia ja tyylikkäitä, mutta niissä on myös mielenkiintoisia yksityiskohtia ja kontrasteja. Taulujen värimaailma on neutraali ja harmoninen, joten ne sopivat monenlaisiin tiloihin ja värisävyihin.

Taulut on valmistettu laadukkaasta puuvillakankaasta ja niiden kehykset ovat kestävää MDF-levyä. Taulujen koko on 70×100 cm, joten ne ovat näyttäviä ja huomiotaherättäviä. Voit ripustaa taulut vierekkäin tai erilleen toisistaan, riippuen siitä, millaisen ilmeen haluat luoda.

Seinätaulu Chester, 3 kpl sarja on nyt saatavilla LuxCasa.fi-verkkokaupasta edulliseen hintaan. Tilaa omasi jo tänään ja piristä kotisi ilmettä upeilla seinätauluilla!

Seinätaulu Chester 1

Kuvien lähde: LuxCasa.fi