SMÅSTAD-seinäkaappi: käytännöllinen ja tyylikäs säilytysratkaisu

`

Onko sinulla vaikeuksia löytää sopivaa paikkaa leluille, kirjoille tai keskeneräisille askarteluille? Haluatko lapsesi pystyvän valitsemaan omat vaatteensa, mutta rajoittaa vaihtoehtoja järkevällä tavalla? Jos vastasit kyllä, SMÅSTAD-seinäkaappi voi olla juuri sitä, mitä etsit.

SMÅSTAD-seinäkaappi on osa IKEA:n uutta SMÅSTAD-järjestelmää, joka on suunniteltu lasten säilytystarpeita silmällä pitäen. Se on valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä puusta, joka on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Puu on tärkeä osa IKEA:n skandinaavista design-perintöä ja ilmastotyötä. Tänään yli 98 % IKEA-tuotteissa käytetystä puusta on FSC-sertifioitua tai kierrätettyä.

SMÅSTAD-seinäkaappi on saatavilla valkoisena harmaalla yhdellä hyllyllä. Se sopii hyvin mihin tahansa huoneeseen ja antaa siistin ja raikkaan ilmeen. Seinäkaapin ovien takana voit piilottaa kaikenlaista tavaraa, jotka haluat pitää poissa näkyvistä. Voit myös yhdistää seinäkaapin muihin SMÅSTAD-tuotteisiin, kuten lipastoihin, sänkyihin ja vaatekaappeihin, ja luoda omanlaisesi säilytyskokonaisuuden.

SMÅSTAD-seinäkaapissa on erityinen ominaisuus, joka helpottaa lapsen ja aikuisen välistä pukeutumiskamppailua. Seinäkaapin säilytystila voidaan jakaa eri tasoihin – ylempi, josta sinulla on hallinta, ja alempi, josta nirso kolmevuotias yltää hieman pienempään valikoimaan. Näin lapsi voi nähdä juuri sopivan määrän vaihtoehtoja tehdäkseen omat päätöksensä.

Jos haluat tutustua tarkemmin SMÅSTAD-seinäkaappiin tai muihin SMÅSTAD-tuotteisiin, voit vierailla IKEA:n verkkosivuilla tai lähimmässä IKEA-myymälässäsi. Voit myös suunnitella oman SMÅSTAD-säilytysratkaisusi IKEA:n suunnittelutyökalulla. Nyt voit nauttia siitä, että lapsesi voi valita omat vaatteensa ilman suurta draamaa – ja että kaikki tavarat löytävät paikkansa SMÅSTAD-seinäkaapista.

SMÅSTAD-seinäkaappi

Kuvien lähde: IKEA

”`