CHOICE-työpöydän moduli, laatikko + ovi (Valkoinen) – arvostelu

Tervehdys, rakkaat lukijat! Tänään haluan kertoa teille tuotteesta, joka on ollut minulla käytössä jo jonkin aikaa ja josta olen ollut erittäin tyytyväinen. Kyseessä on CHOICE-työpöydän moduli, laatikko + ovi (Valkoinen), joka on osa Asko:n kotimaista CHOICE-työpöytien sarjaa. Tämä moduli on loistava lisä työpöytääsi, jos haluat lisää säilytystilaa ja siistiä ilmettä työhuoneeseesi.

CHOICE-työpöydän moduli, laatikko + ovi (Valkoinen) on valmistettu melamiinilla pinnoitetusta kalustelevystä, joka on kestävä ja helppo puhdistaa. Moduli asennetaan työpöydän runkoon, joten se ei vie ylimääräistä lattiatilaa. Modulissa on yksi laatikko ja yksi umpiovi, joissa molemmissa on maalatut alumiinivetimet. Laatikon sisämitta on 28 x 30 x 17 cm, joten sinne mahtuu hyvin esimerkiksi kyniä, papereita, latureita ja muita pikkutavaroita. Oven takana on yksi hylly, johon voit laittaa isompia esineitä, kuten kirjoja, kansioita tai vaikka tulostimen. Modulin mitat ovat 35 x 40 x 60 cm, joten se sopii hyvin useimpiin työpöytiin.

Miksi sitten valitsin juuri tämän tuotteen? No, ensinnäkin pidän sen yksinkertaisesta ja tyylikkäästä muotoilusta, joka sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen. Valkoinen väri on raikas ja neutraali, ja se luo valoisuutta työhuoneeseeni. Toiseksi arvostan sitä, että tuote on kotimainen ja laadukas. Asko on tunnettu suomalainen huonekaluvalmistaja, jolla on pitkä kokemus ja hyvä maine alalla. CHOICE-työpöytien sarja on suunniteltu erityisesti kotitoimistoihin ja etätyöhön, joten se vastaa nykypäivän tarpeisiin. Kolmanneksi pidän siitä, että tuote on edullinen ja helppo tilata verkkokaupasta. Verkkokaupassa tuotteen hinta on vain 99,95 €, mikä on mielestäni kohtuullinen hinta tämän tasoiseen tuotteeseen. Lisäksi verkkokaupasta tilatessa voit valita noudon myymälästä ilmaiseksi tai kotiinkuljetuksen lisämaksusta. Toimitusaika verkkokaupasta on 14-21 arkipäivää.

Yhteenvetona voin sanoa, että olen erittäin tyytyväinen CHOICE-työpöydän moduliin, laatikko + ovi (Valkoinen), ja suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät käytännöllistä ja kaunista säilytysratkaisua työpöytäänsä. Tuote on laadukas, kotimainen ja edullinen, ja se tekee työskentelystä mukavampaa ja tehokkaampaa. Jos olet kiinnostunut tästä tuotteesta, voit tilata sen Asko:n verkkokaupasta tai käydä katsomassa sitä lähimmässä Asko-myymälässäsi. Kiitos, että luit arvosteluni, ja toivottavasti se auttoi sinua tekemään ostopäätöksen. Nähdään taas seuraavassa postauksessa!

Kuvat: Asko.fi