Indiq tuoli (978111) ruskea: tyylikäs ja kestävä valinta ruokailutilaan

Oletko etsimässä uusia tuoleja ruokapöytäsi ympärille? Haluatko tuoda kotiisi ripauksen aasialaista tunnelmaa ja luonnonläheisyyttä? Jos vastasit kyllä, sinun kannattaa tutustua Maskun valikoimassa olevaan Indiq tuoliin (978111) ruskeaan, joka on kuin pieni pala Aasiaa!

Indiq tuoli on tehty akaasiapuusta, joka on tiheäsyinen ja hyvin painava sekä kestävä kovapuu. Akaasiapuu kasvaa luonnonvaraisena monissa Aasian maissa, kuten Intiassa, Thaimaassa ja Indonesiassa. Puulla on kaunis, eläväinen ja vaihteleva sävy, joka tuo lämpöä ja persoonallisuutta sisustukseen. Jokainen Indiq tuoli on yksilöllisesti käsityönä valmistettu ja elävän puun ominaisuuksia korostaen, joten kahta samanlaista tuolia ei ole.

Indiq tuolin istuinosa on verhoiltu laadukkaalla ruskealla keinonahalla, joka on helppo pitää puhtaana ja joka kestää hyvin kulutusta. Keinonahka on myös eläinystävällinen vaihtoehto, sillä se ei sisällä eläinperäisiä materiaaleja. Istuinosa on mukavan pehmeä ja ergonominen, joten voit nauttia pitkistäkin ruokailuhetkistä ilman selkäkipuja tai puutumista.

Indiq tuolin selkänoja on korkea ja kaareva, mikä antaa tuolille ryhdikkään ja elegantin ilmeen. Selkänojassa on myös kauniita yksityiskohtia, kuten metalliset niitit ja koristeelliset saumat. Selkänojan muotoilu tukee hyvin selkääsi ja antaa sinulle miellyttävän asennon istuessasi.

Indiq tuoli sopii hyvin yhteen monenlaisten ruokapöytien kanssa, sillä sen neutraali ruskea väri on helppo yhdistää eri sävyihin ja tyyleihin. Voit luoda harmonisen kokonaisuuden valitsemalla saman sarjan Indiq ruokapöydän, joka on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina. Tai voit leikitellä kontrasteilla ja yhdistää Indiq tuolin esimerkiksi valkoiseen tai metalliseen pöytään.

Indiq tuoli on valmiiksi kasattu, joten sinun ei tarvitse huolehtia ruuveista tai työkaluista. Voit vain tilata haluamasi määrän tuoleja Maskun verkkokaupasta tai käydä lähimmässä Maskun myymälässä tutustumassa niihin livenä. Masku tarjoaa myös edullisen ja nopean kotiinkuljetuksen sekä halutessasi kokoamispalvelun. Jos haluat uusia myös vanhat kalusteesi, Masku voi hoitaa niiden poisviennin ja kierrättämisen puolestasi.

Mitä siis vielä odotat? Tilaa nyt itsellesi upeat Indiq tuoli (978111) ruskea ruokailutilaasi ja nauti aasialaisesta tunnelmasta ja mukavuudesta!

Indiq tuoli (978111) ruskea: tekniset tiedot

  • Mitat: leveys 58 cm, syvyys 47 cm, korkeus 103 cm
  • Materiaali: akaasiapuu, keinonahka
  • Väri: ruskea
  • Takuu: 2 vuotta
  • Hinta: 99 € / kpl

Kuvat: Masku.com