Kylpyhuonematto RYDBO 50x80cm harmaa puuvilla – tyylikäs ja mukava valinta kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, jossa haluat viihtyä ja rentoutua. Siksi onkin tärkeää, että kylpyhuoneen sisustus on mieleinen ja toimiva. Yksi helppo tapa piristää kylpyhuoneen ilmettä on valita sopiva kylpyhuonematto, joka tuo väriä ja lämpöä lattiaan. Kylpyhuonematto myös suojaa lattiaa kosteudelta ja liukastumiselta, sekä tuntuu pehmeältä ja mukavalta jalkojen alla.

Jos etsit kylpyhuoneeseesi uutta mattoa, kannattaa tutustua JYSKin laajaan valikoimaan. JYSKiltä löydät kylpyhuonematot eri väreissä, kuvioissa, materiaaleissa ja kokoluokissa. Voit valita esimerkiksi yksivärisen, raidallisen, kuviollisen tai nukkamaton, joka sopii omaan tyyliisi ja kylpyhuoneesi värimaailmaan. JYSKin kylpyhuonematot ovat laadukkaita, kestäviä ja helppohoitoisia. Ne voidaan pestä koneessa 40 asteessa ja kuivata rumpukuivaajassa matalalla lämmöllä.

Yksi JYSKin suosituimmista kylpyhuonematoista on Kylpyhuonematto RYDBO 50x80cm harmaa puuvilla, joka on tyylikäs ja ajaton valinta. Tämä kylpyhuonematto on valmistettu 100% puuvillasta, joka on luonnollinen ja hengittävä materiaali. Puuvilla imee hyvin kosteutta ja kuivuu nopeasti, mikä on etu kylpyhuoneessa. Puuvillamatto myös kestää hyvin kulutusta ja pesua, joten se pysyy kauniina pitkään.

Kylpyhuonematto RYDBO 50x80cm harmaa puuvilla on suorakulmainen matto, jonka mitat ovat 50 cm x 80 cm. Matto sopii hyvin useimpiin kylpyhuoneisiin, sillä se ei ole liian iso eikä liian pieni. Maton harmaa väri on neutraali ja rauhallinen, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin. Matossa on myös moderni salmiakkikuvio, joka tuo mattoon ryhtiä ja eloa.

Kylpyhuonematon taustapuolella on ruiskulateksi, joka estää mattoa liukumasta lattialla. Ruiskulateksi on turvallinen ja ympäristöystävällinen materiaali, joka ei sisällä haitallisia aineita. Ruiskulateksi myös pitää maton muodossaan eikä venytä sitä pesussa.

Kun haluat pitää kylpyhuonematon RYDBO 50x80cm harmaa puuvilla raikkaana ja siistinä, voit pestä sen hellävaraisessa konepesussa 40 asteessa samanväristen kanssa. Älä käytä valkaisuainetta tai kuivapesua. Voit kuivata maton rumpukuivaajassa matalalla lämmöllä tai ripustaa sen kuivumaan ilmavasti. Älä silitä mattoa.

Kylpyhuonematto RYDBO 50x80cm harmaa puuvilla on loistava valinta, jos haluat tuoda kylpyhuoneeseesi tyyliä ja mukavuutta. Tämä matto on saatavilla JYSKin verkkokaupasta ja myymälöistä hintaan 9,99 euroa. Tilaa omasi nyt ja nauti pehmeästä ja lämpimästä kylpyhuoneesta!

Lähde: JYSK.fi