POÄNG Lasten nojatuoli: mukava ja tyylikäs tuoli lapsille

Kaipaatko lapsellesi omaa paikkaa, jossa hän voi lukea, leikkiä tai rentoutua? Haluatko löytää tuolin, joka on sekä mukava että kestävä? Jos vastasit kyllä, niin POÄNG Lasten nojatuoli on juuri sinulle sopiva tuote. Tässä blogikirjoituksessa kerron, miksi tämä tuoli on loistava valinta lapsen huoneeseen ja mitä etuja se tarjoaa.

Mitä on POÄNG Lasten nojatuoli?

POÄNG Lasten nojatuoli on pienempi versio IKEA:n suositusta POÄNG-lepotuolista, joka on ollut mallistossa jo vuosikymmeniä. Tuolin runko on valmistettu taivutetusta koivuviilusta, joka antaa sille kauniin kaarevan muodon ja joustavan istuinmukavuuden. Tuolin päällinen on Knisa-tekstiiliä, joka on pehmeää ja helppohoitoista. Päällisen voi irrottaa ja pestä koneessa, mikä helpottaa tuolin puhtaanapitoa. Tuolin väri on vaalea beige, joka sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen.

Miksi valita POÄNG Lasten nojatuoli?

POÄNG Lasten nojatuoli on erinomainen tuote lapselle, joka haluaa tehdä asioita samalla tavalla kuin aikuiset. Tuoli on suunniteltu niin, että se tukee lapsen selkää ja niskaa hyvin ja antaa hänelle mahdollisuuden keinua rauhallisesti edestakaisin. Tuoli on myös kevyt ja helppo siirtää paikasta toiseen. Lapsi voi ottaa tuolin mukaansa olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka parvekkeelle ja nauttia omasta rauhastaan.

POÄNG Lasten nojatuoli ei ole vain mukava, vaan myös tyylikäs. Tuolin muotoilu on ajaton ja klassinen, ja se sopii hyvin yhteen muiden IKEA:n tuotteiden kanssa. Voit esimerkiksi yhdistää tuolin POÄNG Keinutuoliin, joka on aikuisten versio samasta mallista. Näin voit luoda kodikkaan ja harmonisen ilmeen olohuoneeseesi ja viettää laatuaikaa lapsesi kanssa.

Mistä saa POÄNG Lasten nojatuolin?

POÄNG Lasten nojatuolin voi tilata IKEA:n verkkokaupasta tai ostaa IKEA-tavaratalosta. Tuolin hinta on 54,99 euroa ilman ALV:ta. Voit myös hyödyntää IKEA:n rahoitusvaihtoehtoja, jos haluat maksaa tuotteen osissa. Lisätietoja rahoituksesta löydät IKEA:n verkkosivuilta.

POÄNG Keinutuoli

POÄNG Keinutuoli on POÄNG-sarjan aikuisten malli, joka tarjoaa samanlaisen istuinmukavuuden kuin lasten versio. Keinutuolissa voit keinua rauhallisesti edestakaisin ja rentoutua pitkän päivän jälkeen. Keinutuolin runko on myös valmistettu taivutetusta koivuviilusta, ja päällinen on Knisa-tekstiiliä vaalean beigen värissä. Keinutuolin hinta on 179 euroa ilman ALV:ta.

Kuvat: IKEA