AADA-käytävämatto, 80 x 250 cm (harmaa) – Sotka

AADA-käytävämatto, 80 x 250 cm (harmaa) – Sotka

Hei, oletko etsimässä uutta mattoa eteiseesi tai käytävääsi? Jos haluat lisätä kodikkuutta ja tyyliä kotiisi, suosittelen tutustumaan AADA-käytävämattoon, joka on saatavilla harmaana ja tummanharmaana. Tämä matto on laadukas, kestävä ja helppohoitoinen valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Tässä artikkelissa kerron sinulle lisää tästä tuotteesta ja annan vinkkejä sen käyttöön ja hoitoon.

AADA-käytävämatto on tuftattu matto, joka on valmistettu 100 % polyamidista. Polyamidi on synteettinen kuitu, jolla on monia hyviä ominaisuuksia. Se on esimerkiksi erittäin kulutusta kestävä, joustava ja sähköisyyttä estävä materiaali. Polyamidi ei myöskään ime kosteutta itseensä, mikä tekee siitä hygieenisen ja hajuttoman vaihtoehdon. Polyamidi on myös helppo puhdistaa, sillä se ei tartu likaan kiinni.

AADA-käytävämatossa on erikoisliukuestepohjaus, joka ei sisällä lateksia. Liukuestepohjaus pitää maton paikoillaan liukkaallakin lattialla ja estää maton reunojen kääntymisen ylös. Liukuestepohjaus sopii myös lattialämmityksen kanssa käytettäväksi, sillä se ei vahingoita lattiaa. AADA-käytävämatto on reunakantattu, mikä viimeistelee sen ulkonäön ja lisää sen kestoa.

AADA-käytävämatto on saatavilla useissa eri koko- ja väriyhdistelmissä. Tämän artikkelin aiheena oleva matto on kooltaan 80 x 250 cm ja väriltään harmaa. Harmaa on neutraali ja ajaton väri, joka sopii monenlaisiin tiloihin ja värimaailmoihin. Harmaa matto luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman kotiisi. Harmaa matto myös peittää hyvin pölyn ja lian, mikä on etu varsinkin eteisessä tai käytävällä.

AADA-käytävämatto on 2,5 metriä pitkä, joten se sopii hyvin isommankin tilan lattialle. Yksi pitkä matto saa tilan näyttämään yhtenäisemmältä ja tilavammalta kuin useampi pienempi matto. Pitkällä matolla voit myös luoda näyttävän kontrastin lattian ja seinien välille. Voit valita maton värin niin, että se sopii yhteen seinien tai muiden sisustuselementtien kanssa.

Miten hoitaa AADA-käytöväämattoa?

AADA-kätöväämatto on helppohoitoinen matto, joka ei vaadi paljon huoltoa. Seuraavassa annan sinulle muutamia vinkkejä siitä, miten voit pitää maton hyvässä kunnossa ja pidentää sen käyttöikää.

  • Imuroi matto säännöllisesti vähintään kerran viikossa. Imurointi poistaa pölyn ja lian sekä nostaa nukkaa ylös.
  • Pese matto tarvittaessa itse kotona tai vie se pesulaan. Matto kestää tasovesipesun 30 asteessa, mutta ei konepesua. Käytä mietoa pesuainetta ja vältä hankausta. Huuhtele matto huolellisesti ja kuivaa se tasaisella alustalla.
  • Tuuleta matto silloin tällöin raikkaassa ilmassa. Älä kuitenkaan altista mattoa suoralle auringonvalolle, sillä se voi haalistaa värejä.
  • Käännä matto aika ajoin ympäri, jotta se kuluisi tasaisesti. Voit myös vaihtaa maton paikkaa eri tilojen välillä.

Toivottavasti tämä artikkeli on auttanut sinua tutustumaan AADA-käytävämattoon paremmin ja antanut sinulle inspiraatiota kodin sisustamiseen. Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän tuotteen, voit tilata sen verkkokaupasta tai käydä lähimmässä Sotka-myymälässä. Voit myös katsoa muita AADA-käytävämaton koko- ja väriyhdistelmiä verkkosivuillamme. Kiitos, että luit artikkelini ja toivotan sinulle mukavaa päivänjatkoa!

AADA-käytävämatto, 80 x 250 cm (harmaa) – Sotka

Kuvien lähde: Sotka