Lumo-matto 80 x 250 cm (Savi) – Nukkamatot | Asko

Lumo-matto 80 x 250 cm (Savi) – Nukkamatot | Asko

Hei, oletko etsimässä uutta mattoa kotiisi? Haluatko lisätä lämpöä, pehmeyttä ja tunnelmaa olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi tai eteiseesi? Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä blogikirjoituksessa esittelen sinulle yhden upean vaihtoehdon, joka sopii monenlaiseen sisustukseen ja makuun. Kyseessä on Lumo-matto 80 x 250 cm (Savi), joka on saatavilla Asko-verkkokaupasta ja myymälöistä.

Lumo-matto on nimensä mukaisesti lumoava nukkamatto, joka on valmistettu laadukkaasta polyesteristä. Polyesteri on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka ei sähköisty eikä kerää pölyä. Polyesteri on myös antistaattisesti käsitelty, mikä lisää sen mukavuutta ja turvallisuutta. Lumo-maton nukan korkeus on 1,2 cm, mikä tekee siitä ihanan pehmeän ja miellyttävän tuntuisen jalkojen alla. Lumo-matto on tilaustuote, eli voit valita sen juuri sinulle sopivassa koossa ja värissä.

Lumo-maton väriksi olen valinnut saven, joka on kaunis ja neutraali sävy. Savi sopii hyvin yhteen monien eri värien kanssa, ja se luo rauhallisen ja harmonisen ilmeen tilaan kuin tilaan. Savi on myös ajaton ja tyylikäs väri, joka ei mene pois muodista. Lumo-maton savi-värinen pinta heijastaa valoa kauniisti ja luo elävyyttä maton pintaan.

Lumo-matto 80 x 250 cm (Savi) on loistava valinta esimerkiksi käytävämatoksi, sillä se on kapea mutta pitkä koko. Voit sijoittaa sen eteiseen, jossa se toivottaa sinut ja vieraasi tervetulleiksi kotiisi. Voit myös laittaa sen olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jossa se tuo lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen. Lumo-matto sopii hyvin yhteen niin modernin kuin klassisen tyylin kanssa, sillä sen yksinkertainen ja elegantti muotoilu ei kilpaile huonekalujen tai muiden tekstiilien kanssa.

Lumo-maton hoito on helppoa ja vaivatonta. Voit imuroida maton varovasti tarvittaessa, ja pestä sen tasovesipesussa 30 asteessa miedolla pesuliuoksella. Älä hankaa tai liota mattoa, vaan anna sen kuivua tasaisella alustalla ilmavasti. Näin pidät maton kauniina ja hyväkuntoisena pitkään.

Jos kiinnostuit Lumo-matosta, niin kannattaa toimia nopeasti, sillä nyt Asko-verkkokaupassa on menossa huikea kampanja, jossa saat Lumo-maton 80 x 250 cm (Savi) hintaan vain 89,95 euroa! Normaali hinta on 179 euroa, eli säästät peräti 49 prosenttia! Kampanja on voimassa toistaiseksi, mikäli tuotteita riittää. Alin 30 päivän hinta ennen kampanjaa oli 179 euroa, eli nyt on todella hyvä tilaisuus tehdä edullinen ja laadukas löytö. Voit tilata maton kätevästi Asko-verkkokaupasta, josta saat sen toimitettuna kotiisi 14-21 arkipäivässä. Voit myös noutaa maton ilmaiseksi lähimmästä Asko-myymälästäsi. Jos haluat maksaa maton osissa, voit valita Asko Laskun tai joustavan Asko Erämaksun, jolla saat maton alk. 12 euroa kuukaudessa.

Älä siis enää epäröi, vaan tilaa itsellesi upea Lumo-matto 80 x 250 cm (Savi) Asko-verkkokaupasta tai myymälästä. Matto on varmasti yksi parhaista hankinnoistasi, sillä se tuo kotiisi iloa, mukavuutta ja tyyliä vuosiksi eteenpäin. Lumo-matto on matto, johon rakastut ensisilmäyksellä!

Lumo-matto 80 x 250 cm (Savi)

Tuotetiedot:

  • Tuotteen mitat: L 80 cm P 250 cm
  • Materiaali: 100% polyesteri
  • Pohja: Polyester-huopa
  • Nukan korkeus: 1,2 cm
  • Tuotekoodi: 865335 SS
  • Pesuohjeet: Varovainen imurointi. Tasovesipesu 30C. Mieto pesuliuos, ei hankausta/liotusta.
  • Paino: 5 kg

Lähde: (^3^)