SÖDERHAMN Päällinen kulmaosaan, Fridtuna vaalea beige – uusi ilme sohvallesi

Oletko kyllästynyt sohvasi väriin tai haluatko vaihtaa sen vuodenaikojen mukaan? Ei hätää, IKEA:n SÖDERHAMN-päällinen kulmaosaan on ratkaisu ongelmaasi. Tämä kestävä ja tyylikäs päällinen on helppo vaihtaa ja pestä, ja se antaa sohvallesi uuden ilmeen hetkessä.

SÖDERHAMN-päällinen kulmaosaan on kudottu eri sävyillä, jotka luovat kauniin kuvion. Fridtuna vaalea beige on neutraali ja rauhallinen väri, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Päällinen on valmistettu puuvillasta ja polyesteristä, jotka ovat kestäviä ja miellyttäviä materiaaleja. Päällinen on myös helppo irrottaa ja pestä pesukoneessa, joten tahroista ei tarvitse murehtia.

SÖDERHAMN-päällinen kulmaosaan sopii SÖDERHAMN-sohvasarjan kulmaosaan, jonka voit yhdistää muihin SÖDERHAMN-sohvien osiin. Voit luoda oman yksilöllisen sohvayhdistelmän tilasi, tarpeidesi ja makusi mukaan. SÖDERHAMN-sohvissa on syvä, matala ja pehmeä istuin, joka kutsuu rentoutumaan. Irralliset selkätyynyt antavat lisätukea ja mukavuutta.

Jos haluat tilata SÖDERHAMN-päällisen kulmaosaan, voit tehdä sen IKEA:n verkkokaupassa tai tavaratalossa. Päällisen hinta on 148 euroa ilman ALV. Voit myös tutustua muihin SÖDERHAMN-päällisiin ja väreihin IKEA:n sivuilla. Jos haluat nähdä lisää kuvia SÖDERHAMN-sohvista eri päällisillä, voit klikata tästä: SÖDERHAMN Kulmaosa, Fridtuna vaalea beige.

Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen ja inspiroiva sinulle. Jos pidit siitä, jaa se myös ystävillesi sosiaalisessa mediassa. Kiitos lukemisesta ja nähdään seuraavassa postauksessa!

Kuvien lähde: IKEA