Ellio-pöydänjalka 72cm 4 kpl sarja + runko musta: Luo oma uniikki pöytäsi helposti ja tyylikkäästi

Oletko kyllästynyt tavallisiin ja tylsiin pöytiin, jotka eivät vastaa omaa makua ja tyyliäsi? Haluaisitko luoda oman persoonallisen pöytäsi, joka sopii juuri sinun kotiisi ja tarpeisiisi? Jos vastasit kyllä, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä blogikirjoituksessa esittelemme sinulle Ellio-pöydänjalan, joka on loistava ratkaisu kaikille DIY-henkisille sisustajille.

Ellio-pöydänjalka on moderni ja kestävä pöydänjalkasarja, joka koostuu neljästä metallisesta jalasta ja yhdestä rungosta. Pöydänjalat ovat korkeudeltaan 72 cm ja väriltään mustat. Runko on saatavilla kahdessa eri koossa: 120 x 60 cm tai 140 x 70 cm. Voit valita itsellesi sopivan rungon koon sen mukaan, minkä kokoisen ja muotoisen pöytälevyn haluat kiinnittää siihen. Pöytälevy ei kuulu pakettiin, vaan voit hankkia sen erikseen haluamastasi materiaalista ja väristä.

Ellio-pöydänjalan avulla voit luoda oman uniikin pöytäsi helposti ja tyylikkäästi. Sinun tarvitsee vain kiinnittää pöytälevy runkoon ruuveilla ja asentaa jalat rungon alle. Voilà, sinulla on uusi ja upea pöytä, joka on juuri sellainen kuin haluat! Voit käyttää Ellio-pöydänjalkaa niin ruokapöytänä, työpöytänä kuin sohvapöytänäkin. Se sopii niin olohuoneeseen, keittiöön kuin makuuhuoneeseenkin. Ellio-pöydänjalka on monikäyttöinen ja muuntautumiskykyinen valinta, joka antaa sinulle vapauden toteuttaa omia sisustusideoitasi.

Jos haluat tilata Ellio-pöydänjalan itsellesi, voit tehdä sen helposti LuxCasan verkkokaupasta. LuxCasa on suomalainen sisustusliike, joka tarjoaa laadukkaita ja edullisia kalusteita ja kodintarvikkeita. LuxCasalla on myös nopea ja ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin. Jos tilaat nyt, saat Ellio-pöydänjalan kotiisi jo muutamassa päivässä. Älä siis enää epäröi, vaan nappaa tämä loistava tarjous itsellesi ennen kuin on liian myöhäistä!

Jos haluat nähdä lisää kuvia Ellio-pöydänjalasta eri tiloissa ja tyyleissä, voit klikata tästä: Ellio-pöydänjalka 72cm 4 kpl sarja + runko musta. Toivottavasti tämä blogikirjoitus on inspiroinut sinua luomaan oman uniikin pöytäsi Ellio-pöydänjalalla. Kiitos lukemisesta ja onnea pöytäprojektiisi!

Ellio-pöydänjalka 72cm 4 kpl sarja + runko musta

Ellio-pöydänjalka ruokapöytänä

Kuva: Ellio-pöydänjalka ruokapöytänä valkoisella pöytälevyllä ja mustilla tuoleilla. Lähde: LuxCasa.

Ellio-pöydänjalka työpöytänä

Kuva: Ellio-pöydänjalka työpöytänä puunsävyisellä pöytälevyllä ja harmaalla tuolilla. Lähde: LuxCasa.

Ellio-pöydänjalka sohvapöytänä

Kuva: Ellio-pöydänjalka sohvapöytänä mustalla pöytälevyllä ja valkoisella sohvalla. Lähde: LuxCasa.