Joustinpatja vaihtelua kaipaavalle nukkujalle

Joustinpatja vaihtelua kaipaavalle nukkujalle

Oletko kyllästynyt siihen, että sänkysi on aina samanlainen? Haluaisitko vaihtaa sängynrunkoa silloin tällöin, mutta et halua ostaa uutta patjaa joka kerta? Jos vastasit kyllä, niin joustinpatja saattaa olla sinulle sopiva ratkaisu. Joustinpatja on erillinen patja, joka piilottaa sisälleen tukevat jouset. Se tarvitsee alleen sängynrungon, mutta sen voi vaihtaa helposti toiseen, jos haluaa muuttaa sängyn ulkonäköä tai korkeutta. Joustinpatja on myös pehmeä reunoiltaan, joten se antaa hieman periksi ja sopii ahtaampiinkin tiloihin.

Joustinpatjassa on monia etuja verrattuna muihin patjatyyppeihin. Joustinpatja tukee hyvin selkää ja vartaloa, sillä sen jouset mukautuvat painon ja asennon mukaan. Joustinpatja on myös ilmava ja hengittävä, sillä sen jouset päästävät ilmaa kiertämään patjan sisällä. Joustinpatja on myös kestävä ja pitkäikäinen, sillä sen jouset ovat laadukkaita ja kestävät käyttöä. Joustinpatja on myös helppo pitää puhtaana, sillä sen päällä oleva kangas on usein irrotettava ja pestävä.

Jotta joustinpatjalla nukkuminen olisi vieläkin mukavampaa, kannattaa hankkia sen päälle sijauspatja. Sijauspatja tuo lisää pintapehmeyttä ja lämpöä joustinpatjalle, sekä suojaa sitä lialta ja kulumiselta. Sijauspatja on myös helpompi tuulettaa ja pestä kuin joustinpatja. Sijauspatjan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen materiaaliin, paksuuteen ja kovuuteen. Sijauspatjan tulisi olla sopiva yhdessä joustinpatjan kanssa, jotta nukkumisergonomia olisi optimaalinen.

Jos haluat säästää aikaa ja rahaa, voit hankkia valmiin joustinpatjapaketin, johon kuuluu sekä joustinpatja että sijauspatja. Joustinpatjapaketteja on saatavilla eri kokoisina ja kovuuksina, joten voit valita itsellesi sopivan vaihtoehdon. Voit myös valita molemmille nukkujille erilaiset joustinpatjapaketit, jos teillä on erilaiset mieltymykset ja tarpeet.

Esittelyssä EMMA-joustinpatjapaketti

Yksi suosituimmista joustinpatjapaketeistamme on EMMA-joustinpatjapaketti. Se sisältää keskikovan EMMA-joustinpatjan sekä pehmeän EMMA-sijauspatjan. EMMA-joustinpatjassa on laadukkaat pussijouset, jotka tukevat vartaloa tasaisesti ja vaimentavat liikkeitä. EMMA-sijauspatjassa on pehmeää vaahtomuovia, joka mukautuu kehon muotoihin ja lämpöön. EMMA-joustinpatjapaketti sopii hyvin niille, jotka haluavat nukkua pehmeällä ja miellyttävällä alustalla.

EMMA-joustinpatjapaketti on nyt tarjouksessa Sotkassa, joten kannattaa toimia nopeasti ja tilata omasi. EMMA-joustinpatjapaketti on saatavilla 80 x 200 cm ja 90 x 200 cm kokoisina. Voit myös yhdistää kaksi 80 x 200 cm joustinpatjapakettia ja luoda näin 160 x 200 cm kokoisen parisängyn. EMMA-joustinpatjapaketti on helppo asentaa sängynrungon päälle, ja sen kangas on irrotettava ja pestävä. EMMA-joustinpatjapaketti on laadukas ja edullinen valinta, joka takaa sinulle hyvät yöunet.

EMMA-joustinpatjapaketti on nyt tarjouksessa vain 229 euroa (norm. 599 euroa). Tilaa omasi Sotkan verkkokaupasta tai tule tutustumaan lähimpään Sotka-myymälään. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten älä aikaile!

Kuvat: Sotka.fi