Karo-sohva: klassinen ja laadukas valinta olohuoneeseen

Oletko etsimässä uutta sohvaa, joka sopii sekä tyyliisi että budjettiisi? Jos arvostat klassista sisustusta, kestäviä materiaaleja ja kotimaista laatua, Karo-sohva on sinulle oikea valinta. Tässä artikkelissa kerromme, miksi Karo-sohva on niin suosittu ja mitä etuja se tarjoaa verrattuna muihin sohviin.

Mikä on Karo-sohva?

Karo-sohva on Askon valmistama kolmen hengen kangassohva, joka on muotoilultaan mannermainen ja sen kangaspäällysteiset käsinojat ovat pyöristetyt. Sohvan istuinleveys on 165 cm ja sen runkoon on käytetty massiivipuuta, vaneria ja kalustelevyä. Sohvan istuin- ja selkätyynyt ovat kääntötyynyjä, jotka pidentävät sohvan käyttöikää. Sohvassa on myös sik-sak-jousitus, joka lisää istuinmukavuutta ja kestävyyttä.

Karo-sohvaa on saatavilla useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla, jotka ovat esillä Askon myymälöissä. Voit valita sohvallesi haluamasi kankaan, värin ja kuosin. Lisäksi voit valita sohvan jalkojen värin ja materiaalin. Karo-sohvassa on puujalat, jotka ovat saatavilla pähkinän, tammen tai mustan värisinä.

Mitä hyötyjä Karo-sohvalla on?

Karo-sohvalla on monia hyötyjä, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan olohuoneeseesi. Tässä muutamia niistä:

  • Kotimainen laatu: Karo-sohva on valmistettu Askon omalla tehtaalla Suomessa, joten voit luottaa sen laatuun ja kestävyyteen. Askon tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja pitkistä takuuajoistaan. Karo-sohvalle annetaan 20 vuoden runkotakuu, joka kertoo sen luotettavuudesta.
  • Ajaton tyyli: Karo-sohva on tyylikäs ja klassinen sohva, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Sen pyöristetyt käsinojat ja mannermainen muotoilu luovat elegantin ilmeen olohuoneeseesi. Voit myös valita sohvallesi haluamasi verhoilun, joka heijastaa omaa makusi ja persoonallisuuttasi.
  • Mukavuus: Karo-sohva on erittäin mukava istua ja loikoilla. Sen istuin- ja selkätyynyt ovat pehmeitä ja tukevia, ja niissä on Ecosoft-vaahtomuovi, joka mukautuu kehon muotoihin. Sohvassa on myös sik-sak-jousitus, joka antaa lisää kimmoisuutta ja tukea istumiselle. Voit myös tilata sohvaasi erikseen myytävät niskatuet ja 10 vuoden takuutyynyt, jotka lisäävät entisestään mukavuutta.
  • Helppohoitoisuus: Karo-sohva on helppo pitää puhtaana ja siistinä. Sen istuin- ja selkätyynyt ovat ympärivärjättyjä, eli niissä ei ole saumoja tai vetoketjuja. Voit siis kääntää tyynyt toisinpäin, jos ne likaantuvat tai kuluvat. Lisäksi voit suojata sohvan verhoilun Askon tehtaalla tehdyllä verhoilusuojauksella, joka hylkii likaa ja tahroja. Voit myös puhdistaa sohvan verhoilun säännöllisesti SOFTCARE-tekstiilihoitopakkauksella, joka sisältää kaiken tarvittavan sohvan hoitoon.

Mistä voit ostaa Karo-sohvan?

Karo-sohva on saatavilla Askon verkkokaupasta ja myymälöistä. Voit tilata sohvan suoraan kotiisi tai noutaa sen lähimmästä myymälästäsi. Toimitusaika verkkokaupasta on 5-6 viikkoa. Jos haluat nähdä ja kokeilla sohvaa ennen ostamista, voit käydä Askon myymälöissä, joissa on esillä erilaisia verhoiluvaihtoehtoja. Voit myös pyytää apua ja neuvoja Askon asiantuntevilta myyjiltä, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan sohvan.

Jos olet kiinnostunut Karo-sohvasta, voit tutustua siihen tarkemmin Karo-sohva Tiama-kangas harmaa jalat pähkinä, josta löydät lisätietoja tuotteen mitoista, ominaisuuksista ja hinnasta. Voit myös tilata sohvan sieltä suoraan tai varata sen noudettavaksi myymälästä.

Karo-sohva Tiama-kangas harmaa jalat pähkinä

Tämä on yksi Karo-sohvan verhoiluvaihtoehdoista, joka on tyylikäs ja neutraali. Tiama-kangas on laadukas ja kestävä kangas, joka on helppo yhdistää muihin väreihin ja kuoseihin. Harmaa väri on ajaton ja rauhallinen, joka luo harmonisen tunnelman olohuoneeseesi. Pähkinän väriset puujalat ovat luonnolliset ja lämpimät, jotka sopivat hyvin harmaan kankaan kanssa.

Tämän verhoiluvaihtoehdon hinta on 2099 euroa, joka sisältää alv:n. Voit maksaa sohvan joko kerralla tai osamaksulla. Jos valitset osamaksun, voit maksaa sohvan Asko Erämaksulla alk. 83 euroa kuukaudessa.

Jos haluat tilata tämän verhoiluvaihtoehdon, voit tehdä sen Askon verkkokaupassa tai myymälöissä. Toimitusaika verkkokaupasta on 5-6 viikkoa. Jos haluat noutaa sohvan myymälästä, voit varata sen etukäteen verkkokaupasta tai puhelimitse. Nouto myymälästä on maksuton.

Jos haluat nähdä tämän verhoiluvaihtoehdon livenä, voit käydä Askon myymälöissä, joissa on esillä Karo-sohvien eri verhoilut. Voit myös pyytää kangasnäytteitä kotiisi, jos haluat vertailla eri värejä ja kuoseja.

Voit katsoa tämän verhoiluvaihtoehdon kuvia alta:

<img src=”^