Työpöytä Joel valkoinen kalustelevy – tyylikäs ja käytännöllinen valinta

Työpöytä Joel valkoinen kalustelevy on moderni ja monikäyttöinen työpöytä, joka sopii niin kotiin kuin toimistoonkin. Työpöytä on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä kalustelevystä, joka on helppo pitää puhtaana. Työpöydän valkoinen väri luo tilaan raikkaan ja valoisan tunnelman.

Työpöydän mitat ovat 120 x 60 x 75 cm, eli se mahtuu hyvin pieneenkin tilaan. Työpöydän alla on tilava hylly, johon voi säilyttää esimerkiksi kirjoja, kansioita, tulostinta tai muita tarvikkeita. Hyllyn korkeus on säädettävissä, joten voit mukauttaa sen omien tarpeidesi mukaan. Työpöydän jalat ovat metallia ja niissä on säätötassut, jotka takaavat tukevan ja tasaisen asennon.

Työpöytä Joel valkoinen kalustelevy on helppo koota mukana tulevien ohjeiden ja ruuvien avulla. Työpöytä toimitetaan osina paketissa, jonka paino on 18 kg. Paketin mitat ovat 126 x 66 x 9 cm. Toimitusaika on noin 2-5 arkipäivää.

Jos etsit tyylikästä ja käytännöllistä työpöytää, tilaa Työpöytä Joel valkoinen kalustelevy Luxcasa.fi-verkkokaupasta hintaan 99,00 €. Luxcasa.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita edullisesti ja nopeasti. Tutustu myös muihin työpöytiin ja työtuoleihin sivustollamme ja löydä itsellesi sopivat tuotteet.

Kuvien lähde: Luxcasa.fi