PALLAS-vitriinisarjan umpiovikaappi, yläosa, nro.V17U Valkoinen – Asko

PALLAS-vitriinisarjan umpiovikaappi, yläosa, nro.V17U Valkoinen – Asko

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa esittelen erilaisia sisustusideoita ja tuotteita. Tänään haluan kertoa teille yhdestä suosikkituotteestani, joka on PALLAS-vitriinisarjan umpiovikaappi, yläosa, nro.V17U Valkoinen Asko-verkkokaupasta. Tämä tuote on osa kotimaista PALLAS-hyllyjärjestelmää, josta voit koota haluamasi kokoonpanon valmiiksikasatuista osista. Tuotteet ovat maalattua kalustelevyä ja niissä on jyrsityt kädensijat. Ovet asennetaan toimituksen jälkeen. Alaosissa on sokkeli, yläosissa elementtien välinen koristelista. Kansi viimeistelee kokonaisuuden.

Miksi sitten pidän tästä tuotteesta niin paljon? Ensinnäkin, se on todella tilava ja käytännöllinen. Siinä on kaksi liukuovea ja kaksi kiinteää levyhyllyä, joissa voi säilyttää kaikenlaista tavaraa. Voit laittaa sinne kirjoja, lehtiä, valokuvia, astioita, koriste-esineitä tai mitä ikinä haluatkaan. Liukuovet ovat kätevät, sillä ne eivät vie tilaa avautuessaan ja ne pitävät pölyn loitolla. Toiseksi, se on todella tyylikäs ja moderni. Valkoinen väri sopii moneen sisustukseen ja luo raikkaan ja valoisan tunnelman. Tuote on myös hyvin laadukas ja kestävä, sillä se on valmistettu Suomessa korkeatasoisista materiaaleista.

Kolmanneksi, se on nyt todella edullinen! Asko-verkkokaupassa on nimittäin meneillään kampanja, jossa tämän tuotteen hinta on vain 589 euroa (normaalisti 1179 euroa). Eli saat siis 50% alennusta! Kampanja on voimassa 15.08.2023 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Jos siis olet etsimässä uutta vitriiniä tai haluat uudistaa olohuoneesi ilmettä, nyt kannattaa toimia nopeasti ja tilata tämä tuote Asko-verkkokaupasta. Voit noutaa sen ilmaiseksi lähimmästä myymälästä tai tilata sen kotiinkuljetuksella lisämaksusta. Voit myös maksaa sen Asko Laskulla tai joustavalla Asko Erämaksulla.

Jos haluat nähdä lisää PALLAS-hyllyjärjestelmän tuotteita, voit tutustua niihin Asko-verkkokaupan sivuilla. Sieltä löydät erilaisia ala- ja yläosia sekä kansia eri väreissä ja mitoissa. Voit yhdistellä niitä mieliksesi ja luoda omanlaisesi kokonaisuuden. PALLAS-hyllyjärjestelmällä saat siis räätälöityä juuri sinulle sopivan säilytysratkaisun.

Toivottavasti piditte tästä blogipostauksesta ja saitte inspiraatiota omaan sisustukseenne. Jos teillä on kysyttävää tai kommentoitavaa tästä tuotteesta tai muista sisustusaiheista, voitte jättää viestin kommenttikenttään. Olisi mukava kuulla teidän mielipiteitänne ja kokemuksianne. Kiitos, että luitte blogiani ja nähdään taas ensi kerralla!

PALLAS-vitriinisarjan umpiovikaappi, yläosa, nro.V17U Valkoinen

Tuotteen mitat: L 120 cm S 41 cm K 105 cm
Materiaali: Maalattua kalustelevyä
Hyllyt: 2 kiinteää levyhyllyä
Ovet: 2 liukuovea
Vedin: Jyrsitty kädensija
Tuotekoodi: 59169 VA
Toimitusmuoto: Tuote toimitetaan kasattuna (Ovet kiinnitettävä toimituksen jälkeen)
Paino: 53 kg
Kollimäärä: 2

Lähde: Asko-verkkokauppa