Pienillä tarvikkeilla uusi ilme kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä tiloista, jossa haluamme rentoutua ja virkistäytyä. Kylpyhuoneen sisustus voi vaikuttaa paljon siihen, millaisen tunnelman ja fiiliksen se luo. Jos kaipaat kylpyhuoneeseesi uutta ilmettä, mutta et halua tehdä suuria remontteja tai investointeja, pienet tarvikkeet voivat olla ratkaisu. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia helppoja ja edullisia vinkkejä, joilla voit piristää kylpyhuoneesi ulkonäköä ja toimivuutta.

Vaihda tekstiilit

Yksi helpoimmista tavoista muuttaa kylpyhuoneen värimaailmaa ja tunnelmaa on vaihtaa tekstiilit. Käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet, kylpyhuoneen matto ja verhot ovat kaikki elementtejä, jotka voivat tuoda väriä ja kontrastia tilaan. Voit valita tekstiilit joko yhtenäisessä sävyssä tai leikitellä erilaisilla kuoseilla ja yhdistelmillä. Esimerkiksi FRODE-käsipyyhe on pehmeää puuvillaa ja saatavilla useissa eri väreissä, joita voit yhdistellä keskenään tai muiden tekstiilien kanssa.

Lisää säilytystilaa

Kylpyhuoneessa on usein paljon tavaraa, joka voi aiheuttaa sotkua ja epäjärjestystä. Siksi on hyvä hankkia riittävästi säilytystilaa, jotta kaikelle löytyy oma paikkansa. Säilytysratkaisuja on monenlaisia, kuten laatikoita, koreja, hyllyjä ja koukkuja. Voit valita säilytyskalusteet niin, että ne sopivat kylpyhuoneesi tyyliin ja värimaailmaan. Esimerkiksi LIVIA-suihkukori on käytännöllinen ja tyylikäs tapa säilyttää suihkutarvikkeet helposti saatavilla.

Koristele kasveilla ja kynttilöillä

Kasvit ja kynttilät ovat loistavia koristeita kylpyhuoneeseen, sillä ne luovat eloisuutta ja tunnelmaa. Kasvit puhdistavat ilmaa ja tuovat luonnonläheisyyttä tilaan. Kynttilät taas luovat lämpöä ja valoa, joka sopii erityisesti rentoutumishetkiin. Voit valita kasveja ja kynttilöitä eri väreissä ja muodoissa, jotta ne sopivat kylpyhuoneesi sisustukseen. Esimerkiksi SILKE-kynttiläteline on kaunis ja moderni lisä kylpyhuoneeseen.

Tuoksuta kylpyhuone

Kylpyhuoneen tuoksu vaikuttaa myös sen ilmeeseen ja viihtyisyyteen. Voit valita kylpyhuoneeseesi tuoksun, joka sopii sinulle ja mielialallesi. Tuoksua voi levittää esimerkiksi ilmanraikastimella, tuoksukynttilällä tai diffuuserilla. Voit valita tuoksun joko yksinkertaisena tai monivivahteisena, riippuen siitä, millaisen vaikutelman haluat luoda. Esimerkiksi MELINA-tuoksukynttilä on raikas ja hedelmäinen tuoksu, joka sopii hyvin kylpyhuoneeseen.

Yhteenveto

Kylpyhuoneen ilmeen uudistaminen ei vaadi suuria toimenpiteitä tai kustannuksia. Pienillä tarvikkeilla voit luoda kylpyhuoneeseesi uutta väriä, tunnelmaa ja toimivuutta. Tekstiilit, säilytysratkaisut, kasvit, kynttilät ja tuoksut ovat kaikki helppoja ja edullisia tapoja piristää kylpyhuoneesi ulkonäköä. Voit löytää näitä ja muita kylpyhuonetarvikkeita JYSKin verkkokaupasta tai myymälöistä. Tutustu valikoimaamme ja inspiroidu!

Tuotteet

  • FRODE-käsipyyhe: 100 % puuvillaa, 50 x 100 cm, useita värejä, 2,99 € / kpl
  • LIVIA-suihkukori: metallia, 25 x 11 x 11 cm, musta, 9,99 € / kpl
  • SILKE-kynttiläteline: metallia ja lasia, 10 x 10 x 10 cm, musta, 4,99 € / kpl
  • MELINA-tuoksukynttilä: soijavahaa ja lasia, 8 x 8 x 9 cm, passionhedelmän tuoksuinen, 3,99 € / kpl

Kuvat: JYSK.fi