String System -metallihylly: tyylikäs ja monipuolinen ratkaisu säilytykseen

String System on klassinen ja kevytrakenteinen hyllyjärjestelmä, jonka ruotsalainen arkkitehti Nils Strinning suunnitteli vuonna 1949. String System koostuu erilaisista hyllyistä, kaapeista, laatikoista ja pöydistä, jotka voi yhdistää haluamallaan tavalla sivupaneeleihin. Näin voit luoda juuri sinun tarpeisiisi ja tilaasi sopivan hyllykokonaisuuden.

Tässä artikkelissa esittelemme String System -metallihyllyn, joka on yksi String System -sarjan tuotteista. Metallihylly on saatavilla useissa eri väreissä ja kahdessa eri korkeudessa. Metallihylly sopii hyvin niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen kuin keittiöönkin. Metallihylly on helppo kiinnittää sivupaneeleihin ja se on tukeva ja kestävä. Metallihyllyllä voit säilyttää kirjoja, lehtiä, koriste-esineitä, astioita tai mitä ikinä haluatkaan.

String System -metallihyllyn ominaisuudet

String System -metallihylly on valmistettu jauhemaalatusta metallista ja sen mitat ovat 58 x 20 cm. Metallihyllyn syvyys on sama kuin sivupaneelin leveys, joten se muodostaa siistin ja yhtenäisen ilmeen. Metallihyllyn etureunassa on pieni kohouma, joka estää esineitä putoamasta hyllyltä. Metallihyllyn takareunassa on reikä, jonka avulla voit kiinnittää hyllyn sivupaneeliin ruuvilla. Ruuvit tulevat mukana hyllyn mukana.

String System -metallihylly on saatavilla kahdessa eri korkeudessa: matala (7 cm) ja korkea (12 cm). Matala metallihylly sopii hyvin esimerkiksi kirjojen tai lehtien säilytykseen, kun taas korkea metallihylly antaa enemmän tilaa korkeammille esineille, kuten astioille tai maljakoille. Voit valita metallihyllyn värin useista vaihtoehdoista: valkoinen, musta, harmaa, beige tai vaaleanpunainen. Voit myös yhdistellä eri värisiä metallihyllyjä keskenään luodaksesi persoonallisen kokonaisuuden.

String System -metallihyllyn käyttömahdollisuudet

String System -metallihylly on monipuolinen tuote, jota voit käyttää eri tavoin eri tiloissa. Tässä muutamia ideoita siitä, miten voit hyödyntää metallihyllyä kodissasi:

  • Olohuoneessa: Voit luoda olohuoneeseesi tyylikkään kirjahyllyn yhdistämällä metallihyllyjä ja sivupaneeleja seinälle. Voit myös lisätä kaappeja tai laatikoita säilyttääksesi pienempiä tavaroita, kuten kaukosäätimiä tai pelejä. Metallihyllylle voit asettaa kirjojen lisäksi myös valokuvia, kynttilöitä tai muita koristeita.
  • Makuuhuoneessa: Voit käyttää metallihyllyjä yöpöytänä kiinnittämällä ne sängyn viereen seinään. Voit myös rakentaa makuuhuoneeseesi vaatekaapin yhdistämällä metallihyllyjä, kaappeja ja sivupaneeleja. Metallihyllylle voit laittaa vaatteita, kenkiä, laukkuja tai hattuja.
  • Työhuoneessa: Voit luoda työhuoneeseesi toimivan työpisteen yhdistämällä metallihyllyjä, pöytätason ja sivupaneeleja. Voit myös lisätä lehtitelineitä, laatikostoja tai kaappeja säilyttääksesi työvälineitäsi, kuten kyniä, papereita tai kansioita. Metallihyllylle voit laittaa kirjoja, lehtiä, kalentereita tai muita tarvikkeita.
  • Keittiössä: Voit luoda keittiöösi käytännöllisen ja kauniin säilytysratkaisun yhdistämällä metallihyllyjä ja sivupaneeleja. Voit myös lisätä astiahyllyjä, viinipullotelineitä tai korkkialustoja. Metallihyllylle voit laittaa astioita, ruokatarvikkeita, mausteita tai keittokirjoja.

Mistä voit ostaa String System -metallihyllyn?

Jos olet kiinnostunut String System -metallihyllystä, voit tilata sen helposti ja nopeasti verkkokaupastamme. Meillä on laaja valikoima String System -tuotteita ja tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100 euron tilauksille. Voit myös tulla tutustumaan String System -hyllyjärjestelmään lähimpään myymäläämme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Klikkaa tästä nähdäksesi **String System -metallihyllyn 58 x 20 cm, valkoinen** tuotesivun ja tilataksesi sen verkkokaupastamme.

String System -metallihylly 58 x 20 cm, valkoinen

String System -metallihylly 58 x 20 cm, valkoinen on yksi suosituimmista String System -tuotteistamme. Tämä metallihylly on korkeudeltaan 12 cm ja se sopii hyvin niin kirjojen kuin koriste-esineidenkin säilytykseen. Valkoinen väri on raikas ja ajaton ja se sopii monenlaiseen sisustukseen. Tämän metallihyllyn hinta on vain 87 euroa ja se on saatavilla myös matalana versiona (7 cm).

Tilaa String System -metallihylly 58 x 20 cm, valkoinen verkkokaupastamme jo tänään ja saat sen kotiisi muutamassa päivässä. Voit myös yhdistää tämän metallihyllyn muihin String System -tuotteisiin ja luoda oman uniikin hyllykokonaisuutesi.

Kuvien lähde: String Furniture