SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle, tekstiiliä/musta: Ääntä ja valoa yhdessä

Kaipaatko kotiisi tunnelmallista valaistusta ja laadukasta äänentoistoa? Haluatko nauttia musiikista ilman erillisiä kaiuttimia tai johtoja? Jos vastasit kyllä, olet löytänyt etsimäsi tuotteen: SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle, tekstiiliä/musta. Tämä innovatiivinen tuote yhdistää pöytävalaisimen ja WiFi-kaiuttimen yhdeksi tyylikkääksi kokonaisuudeksi, joka sopii mihin tahansa huoneeseen.

SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle on osa IKEA:n ja Sonosin yhteistyössä luomaa SYMFONISK-sarjaa, joka tuo älykkään äänentoiston kaikkien ulottuville. Voit hallita SYMFONISK-tuotteita Sonos-sovelluksella, joka mahdollistaa musiikin, podcastien, radioasemien ja äänikirjojen toistamisen eri huoneissa. Voit myös yhdistää SYMFONISK-tuotteet muihin Sonos-kaiuttimiin ja luoda monihuoneisen äänijärjestelmän.

SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle tuottaa ääntä 180 asteen laajuudelle, jolloin äänentoisto sulautuu osaksi sisustusta. Voit valita valkoisen tai mustan kaiutinvalaisimen ja joko lasisen tai kankaisen varjostimen. Kankainen varjostin luo huoneeseen kaunista hajavaloa ja saa tilan tuntumaan tunnelmalliselta ja kodikkaalta. Lasinen varjostin puolestaan heijastaa valoa eri suuntiin ja luo näyttävän vaikutelman.

SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle on helppo asentaa ja käyttää. Tarvitset vain lampunjalustan, johon kiinnität varjostimen ja kytkeät sen verkkovirtaan. Voit sijoittaa kaiutinvalaisimen pöydälle, yöpöydälle, hyllylle tai ikkunalaudalle. Voit myös ripustaa sen seinälle tai kattoon erillisellä kiinnityssarjalla. Kaiutinvalaisimen mukana tulee virtajohto, mutta ei lamppua. Suosittelemme käyttämään LED-lamppua, joka kuluttaa vähemmän energiaa ja kestää pidempään.

Jos haluat tutustua tarkemmin SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle -tuotteeseen, voit lukea lisää sen ominaisuuksista ja mitoista IKEA:n verkkosivuilta. Sieltä löydät myös muita SYMFONISK-sarjan tuotteita, kuten pöytävalaisimen/WiFi-kaiuttimen lasivarjostimella ja kirjahyllyn/WiFi-kaiuttimen. Nämä tuotteet ovat saatavilla IKEA-tavarataloissa ja verkkokaupassa. Tilaa omasi jo tänään ja nauti äänestä ja valosta yhdessä!

SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle, tekstiiliä/musta

SYMFONISK Varjostin kaiutinlampunjalalle, tekstiiliä/musta

  • Tuotenumero: 804.947.57
  • Väri: Tekstiiliä/musta
  • Halkaisija: 28 cm
  • Korkeus: 30 cm
  • Hinta: 40 €

Lähde: IKEA